Vennelista, forespørslene, lenkene og blokkeringene dine. Mens «i dalen nå» er på, også hvilket spill du er i og når, skrevet over hvert halve minutt og slettet når du slår det av eller etter et døgn. Alt slettes med kontoen.
Henter vennene …
De kan ikke finne deg, spørre deg eller invitere deg, og får ingen beskjed om det.